>>Funderingsherstel Amsterdam

Funderingsherstel

Veel binnenstedelijke panden, zoals in Amsterdam, Haarlem en Leiden hebben een houten paalfundering welke door allerlei oorzaken aangetast kan zijn wat weer kan leiden tot verzakkingen. Op basis van een funderingsonderzoek, welke in meerdere fases uitgevoerd zal worden, kunnen wij u adviseren over de te nemen maatregelen en de mogelijkheden.

Naar aanleiding van de uitkomsten van de onderzoeken en uw wensen is het een mogelijkheid om het funderingsherstel te combineren met het aanbrengen van een kelder of souterrain. Op deze manier is het mogelijk om extra woonruimte te creëren. Indien u kiest voor een kelder is het verstandig om een gedegen plan te laten uitwerken door Maatwerk Bouwadvies.

Door ons uitgebreide netwerk kunnen wij dit gehele traject voor u verzorgen waarbij onder andere een constructeur, geotechnici en milieukundige worden ingeschakeld. Er wordt een compleet plan gemaakt inclusief een werkomschrijving waarna gerenommeerde aannemers worden gevraagd om een offerte uit te brengen. Van ontwerp, vergunning tot en met de oplevering zal Maatwerk Bouwadvies voor u toezien op de planning, de kwaliteit en het budget.