Direct contact? Bel: 020 - 760 58 40

HomeBouwadviesFunderingsherstel Amsterdam

Funderingsherstel

Veel binnenstedelijke panden, zoals in Amsterdam, Haarlem en Leiden hebben een houten paalfundering DIE door allerlei oorzaken aangetast kan zijn wat weer kan leiden tot verzakkingen. Op basis van een funderingsonderzoek die in meerdere fases uitgevoerd zal worden, kunnen wij u adviseren wij u over de te nemen maatregelen en de mogelijkheden.

Naar aanleiding van de uitkomsten van de onderzoeken en uw wensen is het een mogelijkheid om het funderingsherstel te combineren met het aanbrengen van een kelder of souterrain. Op deze manier is het mogelijk om extra woonruimte te creëren. Indien u kiest voor een kelder is het verstandig om een gedegen plan te laten uitwerken door Maatwerk Bouwadvies.

Door ons uitgebreide netwerk verzorgen wij het hele traject waarbij onder andere een constructeur, geotechnici en milieukundige worden ingeschakeld. Er wordt een compleet plan gemaakt inclusief een werkomschrijving waarna gerenommeerde aannemers worden gevraagd om een offerte uit te brengen. Van ontwerp, vergunning tot en met de oplevering ziet Maatwerk Bouwadvies voor u toe op de planning, de kwaliteit en het budget.