>>Splitsingsvergunning en bouwbegeleiding luxe wo...

Splitsingsvergunning en bouwbegeleiding luxe woningen Amsterdam

Namens de eigenaar hebben wij de gehele splitsing in appartementsrechten verzorgt. Daarnaast zijn de vergunningen en is de bouwvoorbereiding en de begeleiding tijdens de verbouwing verzorgt tot aan de oplevering van vijf luxe afgewerkte appartementen.

Het ontwerp is in samenwerking met een binnenhuisarchitect uitgewerkt waarbij wij de technische werktekeningen hebben verzorgd. Daarnaast is er een bestek / werkomschrijving opgesteld waarmee de aannemers zijn benaderd voor een prijsopgave. Na de aannemersselectie en het verkrijgen van de spltisingsvergunning, bouwvergunning, omgevingsvergunning, samenvoegingsvergunning en het  wijzigen van de constructie is de bouw gestart.

Na een soepel verlopen bouwproces waarbij er een goed overleg was met de aannemer, opdrachtgever en de gemeente zijn er vijf luxe woningen opgeleverd.

 

Splitsing en bouwbegeleiding luxe woningen Amsterdam Splitsing en bouwbegeleiding luxe woningen Amsterdam Splitsing en bouwbegeleiding luxe woningen Amsterdam Splitsing en bouwbegeleiding luxe woningen Amsterdam Splitsing en bouwbegeleiding
 

Nu op Twitter

Wat zal maandag de 16e ons brengen als op vrijdag de 13e twee vergunning worden verleend!!

De belasting is netjes op tijd betaald dus misschien kan er iemand komen maaien?? @Haarlemmermeer pic.twitter.com/FnDxVCUePb